marți, 12 mai 2009

Topolog

De un an de zile Darius AKA The Major imi tot spune de imensitatile de pastravi care i-a prins el pe raul Topolog, asa ca in weekend hai o fuga pana pe Topolog. Drum destul de bun pana ajungi pe rau de acolo, Dumnezeu cu mila deteriorat total. Pe drum ne intalnim cu o trupa de 4 fomisti cu carabeti si pescuti, alungati se pare de niste bastani din RNP. 
Facem ceva poze la rau care este extraordinar de frumos si cu potential imens
 



Ne intalnim cu "Bastanii de la RNP" trupa domnului Vali Vlasceanu cu care ne cunosteam de la concursurile de fly, ne pupam ne strangem mainile facem schimb de muste si pareri, ei veniti mai de dimineata aveau prins un pastrav, cam nasol la cum arata apa.
Intram pe apa cu sperante de capturi capitale :


 Doua trei ciupituri, oare nu am pus nimfele bune, schimbam mai mari, mai mici, apa plina de larve de caddis de 1 cm lungime si 1-2 mm grosime, ridicam cativa bolovani facem ceva poze cu muste de piatra foarte mari :



 si oliv galbui:



Pescuim inca 2 ore, mergem mai sus, mai jos, mai in stanga, mai in dreapta, in curent, pe margini, cu nimfe grele, la uscata si in afara de 4-5 ciupituri foarte firave nu prindem nici un peste. Coboram la baraj si intram pe Topologel unde prind un pastravior, salvatorul zilei si promisiunea mea catre Doru ca o sa prindem cel putin un peste.
 Ne impachetam si plecam spre casa .


6 comentarii:

  1. asa e George , te-ai tinut de promisiune !

    RăspundețiȘtergere
  2. ma cu toate ca doar noi comentam , e misto articolul, si pozele sunt beton ... de mergeai pe apa asta acuma vreo 7 8 ani , intelegeai de ce am laudat-o !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. doru data viitoare o sa iti promit mai multi, poate asa o sa prindem ;)

    darius ceilalti sunt mai timizi sau mai lenesi, si te cred ca e o apa care o avut pesti si poate mai are

    RăspundețiȘtergere
  4. fain articol...asa incetul ma prinde dorul de casa cand vad asa ceva ( sunt si eu sibian ).
    tight lines and dry socks

    RăspundețiȘtergere
  5. Are balta peste dar e smecher pastraviorul de pe Topolog.Eu sunt aproape si nu exista vara sa nu pescuiesc acolo.Nu s-a intamplat vreodata sa plec cu mai putin de 30 de bucati prinse.Din pacate mai mult de jumatate sunt micuti.Cel mare musca greu.

    RăspundețiȘtergere